Košarica
0

Košarica je prazna

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto Solana Nin d.o.o. Ilirska cesta 7, 23232 Nin. Solana Nin d.o.o. putem webshopa omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj webshop ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u eurima (EUR), s PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem i smatra se naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe:

 • pritiskom gumba "košarice", odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu
 • nakon odabira traženih proizvoda potrebno je klikom na "webshop" pregledati narudžbu
 • upisati sve podatke
 • odabrati načina plaćanja
 • potvrditi narudžbu

Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Solane Nin d.o.o. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite nalaze li se artikli u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na telefon 023 264 764. Solana Nin d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Plaćanje robe

Sve cijene izražene su u eurima i kunama, s PDV-om. Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • pouzećem
 • kreditnom / debitnom karticom
 • PayPal-om

 

Dostava robe

Svu naručenu robu dostavljamo preko ugovorene kurirske službe ili putem Hrvatske pošte. Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu.

 

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA SVE NARUDŽBE U IZNOSU OD MINIMALNO 40,00 EUR U HRVATSKOJ (Odnosi se samo za web shop narudžbe)

 

Reklamacija robe

U slučaju reklamacije molimo Vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju putem e-maila na prodaja@solananin.hr pismeno na Solana Nin d.o.o., Ilirska cesta 7, 23232 Nin ili na telefon 023 264 764 .

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Solana Nin d.o.o. će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe. Ne vršimo povrat novaca, već isključivo zamjenu artikla. Kupac snosi troškove povrata robe na adresu Solana Nin d.o.o., Ilirska cesta 7, 23232 Nin.

Kupac ima pravo na prigovor i povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporučena roba koju nije naručio,
 • isporučena roba kojoj je istekao rok trajanja, i/ili
 • isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju Solana Nin d.o.o. e-mailom, pismeno ili telefonski.

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ukoliko razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda) uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju. Zamjenu artikla moguće je obaviti u roku sedam dana od dana primitka proizvoda, ukoliko je zamjenski artikl dostupan.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Solanu Nin d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Solana Nin d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Conversion info

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

© 2021 Solana Nin. All Rights Reserved.